26.04.2022 16.59

Sateenkaaria ja sateenvarjoja - yhteisötanssia ja sateenkaarisensitiivisyyttä

RAINBRELLA -tanssityöpaja nuorten Pride 2022 -viikolla

keskiviikkona 29.6.2022 klo 14.30-16.00
Annantalon A-lavalla

Liikkeen säkenöintiä ja tanssimisen hauskuutta! Heilutetaan sateenkaaren värit uuteen järjestykseen. Annetaan musiikin liikuttaa ja taiotaan esiin ennennäkemättömiä liikkeitä!

Työpajassa liikutaan rennossa ilmapiirissä nykytanssin ja improvisaation innostamana. Fokuksessa on jokaisen omannäköinen liike ja tanssimisesta nauttiminen. Aiempaa kokemusta tanssimisesta ei tarvita.

Voit tulla suoraan työpajaan Annantalon A-lavalle (Annankatu 30, takapiha) tai matkata yhdessä ryhmän kanssa Nuorten Pride Houselta, jossa kokoontuminen on klo 14.00 (Fredriksberg, Konepajankuja 3, B-talo). A-lava on suojaisa, katettu ulkolava Annantalon sisäpihalla ja sinne on esteetön kulku.

Helsinki Pride -viikko huipentuu kulkueeseen lauantaina 2.7.2022. Työpajassa muodostamme yhteisen koreografian lauantain Pride -kulkuetta varten. Tanssityöpajalaiset voivat osallistua kulkueeseen yhdessä tai omissa porukoissaan tanssien yhdessä tehtyä kulkuekoreografiaa.

Työpajan ohjaaja Pauliina Aladin on savolaisesta kylästä kotoisin oleva, Berliinin ja New York Cityn vaikutteiden motivoima tanssitaiteilija, tanssinopettaja ja yhteisötaiteilija. Työpaja on osa Pauliinan Sateenkaaria ja sateenvarjoja - kokonaisuutta, johon kuuluu jatkossa Rainbrella-tanssitunteja Annantalolla sekä Pauliinan taiteellista ja asiantuntijatyötä.

Nuorten Pride -viikko 27.6.-3.7.2022: https://pride.fi/nuorten-pride-2022/
Sateenkaaria ja sateenvarjoja löytyy myös Instagramista ja Facebookista.

Facebook: https://www.facebook.com/Sateenkaaria-ja-sateenvarjoja
Instagram: https://www.instagram.com/sateenkaaria_sateenvarjoja/
Kotisivu: https://pauliinaaladin.wordpress.com/sateenkaaria-ja-sateenvarjoja/

Syyskuussa Annantalolla alkaa myös uusi tanssiryhmä 13-18-vuotiaille sateenkaarinuorille ja sateenkaarevasta toiminnasta kiinnostuneille nuorille. Ilmoittautuminen tälle kurssille 15.8. alkaen Annantalon taideopetuksen sivuilta.

Annantalon työpajat kuuluvat Sateenkaaria ja sateenvarjoja -hankekokonaisuuteen, jonka tavoitteena on vahvistaa sateenkaarilasten ja -nuorten osallisuutta lasten- ja nuortenkulttuuriin.
Kokonaisuuden keskiössä on tanssimisesta nauttiminen, sensitiivinen ilmapiiri ja yhdenvertaisuuden edistäminen.

Työskentelyä tukevat Uudenmaan kulttuurirahasto, Jenny ja Antti Wihurin säätiö sekä Taiteen edistämiskeskus. Yhteistyötahoina ovat Annantalo sekä Sateenkaariperheet ry, Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskus, Seta ry, Iris Helsinki, Pride Helsinki ja Nuorten Pride -yhteisö.

Kuva: Noomi Ljungdell