Virtuaalinen Annantalo

Vinkkejä perheille!

Välillä on vaikeaa keksiä tekemistä perheen pienimpien ja vähän isompienkin kanssa. Annantalo haluaa mahdollistaa pääsyn taiteen ihanaan maailmaan ja antaa kaikille ideoita taiteen kohtaamiseen kotona arjen keskellä. 

Virtuaalinen Annantalo antaa vinkkejä perheille taiteen kohtaamiseen kotona nykyhetken poikkeuksellisen arjen keskellä. Virtuaalisen Annantalon #löydetäänannantalo tutustuttaa Annantalon esityksiin ja näyttelyihin ja #tehdääntaidejuttuja tarjoaa taidetyöpajoja ja muita ideoita kotien taidekasvatuksen tueksi. 

Palvelu käynnistyi maanantaina 23.3. Annantalon Youtube, Facebook ja Instagram -kanavissa ja sisältöjä tulee lisää ajan myötä. Sosiaalisen median kanavien lisäksi Annantalon nettisivuilta tulee löytymään ladattavia oppimateriaaleja – juuri tältä sivulta. Kannattaa katsoa myös, mitä löytyy sivulta Tapahtumat.

Huom! Harrastakotona.fi on lapsille ja nuorille suunnattu sivusto, josta löytyy ohjeita ja ideoita taiteen kokemiseen, kokeilemiseen ja harrastamiseen kotona, vapaa-ajalla tai osana opetusta.  Sivustoa koordinoidaan Suomen lastenkulttuurikeskusten liitosta käsin.

www.harrastakotona.fi


Toivomme asiakkailtamme palautetta Virtuaalisesta Annantalosta. Voit lähettää palautetta sosiaalisen median kautta kommentoimalla tai sähköpostitse harri.piispanen@hel.fi​​​​​​​​​​​​​​

Löydetään Annantalo

#löydetäänannantalo esittelee Annantalon sisältöjä, joita tuotamme kaikille nautittaviksi. Tähän kuuluvat muun muassa taidenäyttelyt, esitykset ja projektit. 

​​​​​​​​​​​​​​


Annantalon kanava YouTubessa

Käy kurkkaamassa, mitä Annantalon YouTube-kanavalta löytyy. 

Linkki

​​​​​​​


Facebookissa nähtävää

Olethan jo ottanut haltuusi Annantalon Facebook-sivun! 

Linkki

Tehdään taidejuttuja

#tehdääntaidejuttuja on virtuaalisen Annantalon opetustila, jossa kaikki pääsevät nauttimaan erilaisista taidetyöpajoista taiteilijoiden ohjauksella. Taidekasvatus Annantalolla on moniulotteista, monialaista ja työpajoja on tarjolla kuvataiteesta tanssiin. Annantalo toivottaa kaikki tervetulleiksi tekemään taidejuttuja kanssamme. Tavoitteena on innostaa ja opastaa lapsia, nuoria ja heidän perheitään tekemään ja kokemaan taidetta yhdessä.

TEHDÄÄN TAIDEJUTTUJA!

Helppoja ohjeita lasten ja aikuisten yhteiseen taiteen tekemiseen kotona. Ohjeita mm. materiaaleihin ja välineisiin, ehdotuksia kaupunkiretkiksi.

Lataa pdf

PDF

​​​​​​​

Instagram on mukava 

Myös Annantalon Instagramissa julkaistaan kaikenlaista kivaa; sekä videoita että kuvia. Käy katsomassa! 

Linkki

Perheen pienimmille

Virtuaalisessa oppimisympäristössä perheen pienimpien työpajat on merkattu #taideneuvola.

Katso kiva animaatio

Hui, vesselit otukset hyppäävät Annantaloon animaation alussa, kunnes kettu vie koko talon pois. Avaa linkki!

Linkki

Onko lapsella PEUKALO KESKELLÄ KÄMMENTÄ?

Katso, mitä mieltä on Taideneuvola-ope Anne. YouTubesta löytyy muitakin  Taideneuvola-videoita.

Linkki

Helsinki-kanava

Elämyksiä ja tekemistä kotiisi! On satutuokioita ja kirjailijavieraita sekä konsertteja. Helsinki-kanava esittää enenevässä määrin lisää ohjelmaa kaiken aikaa.

Linkki